"Įkvepiantys virtuvės šefai" - tokia naujojo Lavazza kalendoriaus tema pasirinkta neatsitiktinai. Lavazza kompanija visada skyrė ypatingą dėmesį kavos receptams bei jų išskirtinumui, todėl kurdama naujus gėrimus bendradarbiauja su žymiausiais pasaulio virtuvės šefais. 6 iš jų šiais metais ir tapo naujojo Lavazza kalendoriaus modeliais, tai molekulinės virtuvės pradininkas ir aukštosios virtuvės guru - Ferran Adria, Alberto Adria, Massimo Bottura, Carlo Cracco, Davide Oldani, Michel Bras ir Antonino Cannavacciuolo. Lavazza kalendorių fotografavo žymus portretų fotografas Martin Schoeller, kuris nuotraukose puikiai perteikė aukštosios virtuvės idėją, o kūrybinis procesas, kaip jau ir daugelį metų, buvo patikėtas Armando Testa agentūrai. Parsisiųsti pdf formatu
UAB „Amoka“ džiaugiasi galėdama pakviesti savo klientus į mokymų klases, kurios įsikūrusios Kaune bei Klaipėdoje. Šios mokymų klasės skirtos praktiniams ir teoriniams barmenų bei aptarnaujančio personalo mokymams apie kavą ir įvairias kavos gamybos technologijas. Čia taip pat mokoma apie espreso mašinų ir kitos kavos ruošimo įrangos veikimo principus bei jų aptarnavimą. Be kavos, mokymų klasėse […]
“Įkvepiantys virtuvės šefai” – tokia naujojo Lavazza kalendoriaus tema pasirinkta neatsitiktinai. Lavazza kompanija visada skyrė ypatingą dėmesį kavos receptams bei jų išskirtinumui, todėl kurdama naujus gėrimus bendradarbiauja su žymiausiais pasaulio virtuvės šefais. 6 iš jų šiais metais ir tapo naujojo Lavazza kalendoriaus modeliais, tai molekulinės virtuvės pradininkas ir aukštosios virtuvės guru – Ferran Adria, Alberto Adria, Massimo Bottura, Carlo Cracco, Davide Oldani, Michel Bras […]
Arbatos skoninės savybės ir kokybė priklauso nuo klimato, drėgnumo, vietovės aukščio, kurioje vietoje yra auginami arbatmedžiai ir daugelio kitų sąlygų. Twinings arbatos yra skinamos tik geriausiomis sąlygomis auginamose arbatos plantacijose įvairiose pasaulio šalyse: Brazilijoje, Argentinoje, Malavyje, Kenijoje, Tanzanijoje, Pietų Afrikoje, Kinijoje, Indijoje, Šri Lankoje, Japonijoje, Taivanyje, Indonezijoje. Parsiųsti pdf formatu
Kavos pupelių skoninės savybės, tokios kaip saldumas, rūgštumas, aromatingumas, „kūniškumas“, priklauso nuo jų augimo vietos pasaulyje. Kavamedžio plantacijomis garsėja Afrika, Azija, Centrinė ir Pietų Amerika. Plantacijose žalios pupelės yra kruopščiai atrenkamos, o Lavazza gamykloje Turine kuriami specialūs robusta ir arabika pupelių mišiniai, kurie yra skrudinami ir tokiu būdu yra pasiekiama aukščiausia Lavazza kavos pupelių kokybė. Parsiųsti pdf […]