"Amoka" mokymų klasės

"Amoka" mokymų klasės

UAB „Amoka“ džiaugiasi  galėdama pakviesti savo klientus į  mokymų klases, kurios įsikūrusios Kaune bei Klaipėdoje. Šios mokymų klasės skirtos praktiniams ir teoriniams barmenų bei aptarnaujančio personalo mokymams apie kavą ir įvairias kavos gamybos technologijas. Čia taip pat mokoma apie espreso mašinų ir kitos kavos ruošimo įrangos veikimo principus bei jų aptarnavimą. Be kavos, mokymų klasėse taip pat galima gauti žinių apie arbatos ir karšto šokolado ruošimo ir jų pateikimo subtilybes. Barų vadovams mokymo klasėse atliekamos profesionalios įvairių "Lavazza" kavos pupelių rūšių degustacijos, kurios padeda lengviau apsispręsti kurią kavos pupelių rūšį pasirinkti savo barui. „Amoka“ mokymų klasėse yra pilnai  įrengtos keturios darbo vietos su įvairiais profesionaliais espreso kavos aparatais bei kita karštų gėrimų ruošimo įranga. Patyrę "Lavazza" kavos technologai yra visada pasiruošę  savo klientams suteikti pagalbą ir mokymus tobulinant kavos ruošimo žinias, pieno putos plakimą ar latte-art – piešimą ant pieno putos. Mokymuose taip pat pateikiama vizualinė ir video medžiaga, o "Lavazza"  kavos technologai  atsakys į bet kokius rūpimus klausimus.

“Amoka” mokymų klasės

UAB „Amoka“ džiaugiasi  galėdama pakviesti savo klientus į  mokymų klases, kurios įsikūrusios Kaune bei Klaipėdoje. Šios mokymų klasės skirtos praktiniams ir teoriniams barmenų bei aptarnaujančio personalo mokymams apie kavą ir įvairias kavos gamybos technologijas. Čia taip pat mokoma apie espreso mašinų ir kitos kavos ruošimo įrangos veikimo principus bei jų aptarnavimą. Be kavos, mokymų klasėse […]

Skaityti daugiau

Lavazza kalendorius 2014

“Įkvepiantys virtuvės šefai” – tokia naujojo Lavazza kalendoriaus tema pasirinkta neatsitiktinai. Lavazza kompanija  visada skyrė ypatingą dėmesį kavos receptams bei jų išskirtinumui, todėl kurdama naujus gėrimus bendradarbiauja su žymiausiais pasaulio virtuvės šefais. 6 iš jų šiais metais ir tapo naujojo Lavazza kalendoriaus modeliais, tai molekulinės virtuvės pradininkas ir aukštosios virtuvės guru – Ferran Adria, Alberto Adria, Massimo Bottura, Carlo Cracco, Davide Oldani, Michel Bras […]

Skaityti daugiau

Arbatos plantacijos pasaulyje

Arbatos skoninės savybės ir kokybė priklauso nuo klimato, drėgnumo, vietovės aukščio, kurioje vietoje yra auginami arbatmedžiai ir daugelio kitų sąlygų. Twinings arbatos yra skinamos tik geriausiomis sąlygomis auginamose arbatos plantacijose įvairiose pasaulio šalyse: Brazilijoje, Argentinoje, Malavyje, Kenijoje, Tanzanijoje, Pietų Afrikoje, Kinijoje, Indijoje, Šri Lankoje, Japonijoje, Taivanyje, Indonezijoje. Parsiųsti pdf formatu

Skaityti daugiau

Kavą auginančios šalys

Kavos pupelių skoninės savybės, tokios kaip saldumas, rūgštumas, aromatingumas, „kūniškumas“, priklauso nuo jų augimo vietos pasaulyje. Kavamedžio plantacijomis garsėja Afrika, Azija, Centrinė ir Pietų Amerika. Plantacijose žalios pupelės yra kruopščiai atrenkamos, o Lavazza gamykloje Turine kuriami specialūs robusta ir arabika pupelių mišiniai, kurie yra skrudinami ir tokiu būdu yra pasiekiama aukščiausia Lavazza kavos pupelių kokybė. Parsiųsti pdf […]

Skaityti daugiau