Geriausių Ceilono ir Kinijos arbatų mišinys su aukščiausios kokybės bergamotės aliejais. Arbata pasižymi sodriu skoniu su citrusiniu bergamotės poskoniu.
Sudėtis: juodoji arbata, kvapiosios medžiagos.
Juodosios arbatos paruošimas: į puodelį arba arbatinuką įpilkite karšto (100 ºC) vandens, įmerkite arbatos maišelį ir palaikykite 1-2 minutes.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Tradicinė pusryčių arbata – tamsiai auksinės spalvos geriausių Ceilono arbatų mišinys su stipriu ir aromatingu skoniu.
Sudėtis: juodoji arbata.
Juodosios arbatos paruošimas: į puodelį arba arbatinuką įpilkite karšto (100 ºC) vandens, įmerkite arbatos maišelį ir palaikykite 1-2 minutes.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Puiki Darjeeling arbata yra renkama žymiausiose plantacijose. Arbata žavi savo lengvu skoniu ir riešutiniu prieskoniu.
Sudėtis: juodoji arbata.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Aromatinga juodoji arbata su delikačiu poskoniu, kuri suteikia išskirtinis prieskonių mišinys.
Sudėtis: juodoji arbata, čiobreliai.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Sencha Senpai yra populiariausia japoniška žalioji arbata. Ji pasižymi stipriu skoniu su aštrumo Poškonių bei ryškia žalia spalva.
Sudėtis: žalioji arbata.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Ši žalioji Kinijos arbata susideda iš didelių ilgų arbatos lapų ir pasižymi išskirtiniu aromatu. Arbata yra gaivaus skonio bei lengvai gelsvos spalvos.
Sudėtis: žalioji arbata.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Pati geriausia ir aromatingiausia žalioji Ting Yuan arbata yra gaminama Kinijoje. Ji pasižymi elegantišku ir subalansuotu skoniu ir yra gelsvai žalios spalvos.
Sudėtis: žalioji arbata, jazminų žiedlapiai.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Unikali Sencha arbatos sudėtis, ypatingas vaisių skonis ir gėlių žiedlapiai sukuria nuostabiai įsimenamą skonį. Spalva-šviesiai žalia.
Sudėtis: žalioji arbata, saulėgrąžų žiedlapiai, rugiagėlių žiedlapiai, rožių žiedlapiai, kvapiosios medžiagos.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Ši aromatinga vaisinė arbata pasižymi švelniai saldžiu šviežių žemuogių ir kremo skoniu bei tamsiai raudona spalva.
Sudėtis: erškėtuogės, kinrožės, obuoliai, žemuogių lapeliai, žemuogių gabaliukai, kvapiosios medžiagos.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Raudonų vaisių arbata primena naminio vaisių džemo skonį ir turi geriausių sodo ingredientų aromatą.
Sudėtis: kinrožės, šeivamedžio uogos, erškėtuogės, obuolių gabaliukai, kvapiosios medžiagos, žemuogių lapeliai, žemuogių gabaliukai.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Gaivus Ceilono ir Indijos arbatų mišinys su vyšnių ir rožių žiedlapių poskonių.
Sudėtis: juodoji arbata, gervuogių lapeliai, vyšnių gabaliukai, rožių žiedlapiai, kvapiosios medžiagos.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Unikalus ženšenio skonis suteikia iai žolelių arbatai ypatingo gaivumo.
Sudėtis: pupelių lukštai, erškėtuogės, amalas, kvapiosios citrinžolės, jonažolė, dilgėlės, ženšenio šaknis, apelsinų žiedai, dygminai, persikų gabaliukai, kvapiosios medžiagos.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Ramunėlės ir puokštė kitų žolelių, suteikia arbatai unikalų skonį. Tai lengva arbata, puikiai tinkanti pagerinti virškinimą.
Sudėtis: ramunėlės, verbena, erškėtuogės, cinamonas (10%).
Skirta: dviems arbatos puodeliams.
Žemuogių ir kremo kombinacija su delikačiu roibos skoniu, sukuria išskirtinį vaisinį tamsiai raudonos spalvos arbatos gėrimą.
Sudėtis: roibos arbata, žemuogių lapeliai, žemuogių gabalėliukai, kvapiosios medžiagos.
Arbatos paruošimas: į puodelį arba arbatinuką įpilkite karšto (100 ºC) vandens, įmerkite arbatos maišelį ir palaikykite 3-5 minutes.
Skirta: dviems arbatos puodeliams.