EN

Kakava

“Lavazza” kakava

“Lavazza” kakavos gėrimas.

Pakelyje: 20g.

Gaminimas: kakavos miltelius užpilti karštu pienu ar vandeniu. Gerai išmaišyti, patiekti puodelyje.

 

Šokoladas su čili pipirais

Jau Majai ir Actekai šokoladą pagardindavo pipirų prieskoniais. Šis išskirtinio skonio lengvu pipirų prieskoniu pagardintas karštas šokoladas – tai modernus senų tradicijų derinys.

Vienos porcijos paruošimas: į pieno plakimo ąsotėlį suberti vieno šokolado pakelio turinį ir įpilti 125ml šalto pieno. Espreso mašinos garų pagalba šokolado ir pieno mišinį kaitinti iki užvirimo. Pateikiamas puodelyje.

Vienos porcijos paruošto karšto šokolado kiekis: 180 ml. Galima iš šio kiekio gaminti 2 porcijs po 90 ml.

Šokoladas su cinamonu ir apelsinu

Stimuliuojantis apelsino ir cinamono aromatas karšto šokolado puodelyje.

Vienos porcijos paruošimas: į pieno plakimo ąsotėlį suberti vieno šokolado pakelio turinį ir įpilti 125ml šalto pieno. Espreso mašinos garų pagalba šokolado ir pieno mišinį kaitinti iki užvirimo. Pateikiamas puodelyje.

Vienos porcijos paruošto karšto šokolado kiekis : 180 ml. Galima iš šio kiekio gaminti 2 porcijs po 90 ml.

Baltasis šokoladas su lazdyno riešutais

Lazdyno riešutų aromatas ir balto šokolado duetas – tai intensyvaus skonio ir svaiginančio aromato derinys pagardintas švelniu amareto prieskoniu.

Vienos porcijos paruošimas: į pieno plakimo ąsotėlį suberti vieno šokolado pakelio turinį ir įpilti 125ml šalto pieno. Espreso mašinos garų pagalba šokolado ir pieno mišinį kaitinti iki užvirimo. Pateikiamas puodelyje.

Vienos porcijos paruošto karšto šokolado kiekis: 180 ml. Galima iš šio kiekio gaminti 2 porcijs po 90 ml.

Pieniškas šokoladas

Švelnus pieniško šokolado skonis ir intensyvus aromatas.

Vienos porcijos paruošimas: į pieno plakimo ąsotėlį suberti vieno šokolado pakelio turinį ir įpilti 125ml šalto pieno. Espreso mašinos garų pagalba šokolado ir pieno mišinį kaitinti iki užvirimo. Pateikiamas puodelyje.

Vienos porcijos paruošto karšto šokolado kiekis: 180 ml. Galima iš šio kiekio gaminti 2 porcijs po 90 ml.

Juodasis šokoladas

Tamsusis šokoladas yra stipraus, turinčio kartumo skonio. Šis tamsusis šokoladas skirtas reikliausiems karšto šokolado mėgėjams.

Vienos porcijos paruošimas: į pieno plakimo ąsotėlį suberti vieno šokolado pakelio turinį ir įpilti 125ml šalto pieno. Espreso mašinos garų pagalba šokolado ir pieno mišinį kaitinti iki užvirimo. Pateikiamas puodelyje.

Vienos porcijos paruošto karšto šokolado kiekis: 180 ml. Galima iš šio kiekio gaminti 2 porcijs po 90 ml.

LT EN