I piaceri del cafe

Espresso

Tiems, kurie ieško išskirtinio ir tradicinio itališkojo epreso skonio.

Espresso Doppio

Papildomam energijos proveržiui – dvigubas espreso.

Espresso Macchiato

Tiems, kurie teikia pirmenybę espreso su lašeliu karšto pieno. Gaminama taip pat kaip espreso + 10-20 ml plakto šilto pieno.

Espresso con Panna

Klasikinis espreso su plakta grietinėle skirtas smaližiams. Gaminama taip pat kaip klasikinis espreso, tik ant viršaus purškiama plakta grietinėlė. Galima pilti į tradicinį espreso puodelį arba didesnį – kapučino.

Espresso Crema

Puikiai tinka mėgstantiems kavą, nuspalvintą grietinėlės konsistencijos suplaktu atšaldytu pienu. Į mažą Lavazza stiklinę įpilame 10g sirupo ir ant jo, tiesiai iš espreso aparato, užpilame apie 30-40ml (iki raidžių ant stiklinaitės) espreso kavos. Tada iki stiklinės viršaus užpilame šaltą pieno kremą.

Espresso Sorriso

Stipraus, turtingo espreso skonio su kremine pieno puta mėgėjams. Į mažą Lavazza stiklinę įpilame 10g sirupo. Iš espreso aparato įpilame apie 30-40ml kavos. Ant viršaus iki kraštų užpilame karšto plakto saldaus pieno. Puošiame maltos kavos ir cukraus mišiniu.  

Cappuccino

Tiems, kurie ištikimi klasikai – nepakartojamas kapučino.

Cappuccino Aroma

Tiems, kurie nori patobulinti klasikinį kavos receptą. Gaminame kaip klasikinį kapučino, tik prieš tai įpilame 10-15g sirupo.

Cappuccino Crema

Dėl nepaprastai skanaus grietinėlės konsistencijos suplakto atšaldyto pieno, šis kapučino yra puikus pasirinkimas vasaros metu. Į kapučino puodelį įpilame 10-15 g sirupo, pagaminame espreso kavą ir iki puodelio viršaus užpilame šaltą pieno kremą.

Latte Macchiato

Šiltas pienas su šlakeliu espreso: maistingas gėrimas suteikiantis energijos. Pilna didelė taurė šilto pieno su trupučiu pieno kremo ir “įmesta” espreso kava.

Cappugiro

Viršuje šiltas kavos kremas, po juo – šiltas pienas. Puikus pasirinkimas norintiems kažko išskirtinio.. Pasigaminame dvigubą espreso į mažą puodelį (pilną 60ml). Į plaktuvą supilame kavą, 10g cukraus, 1 leduką. Mikseriu plakame apie 15 s, įdedame dar vieną leduką ir plakame kol gausime stangrų kavos kremą.

Ice Cappuccino

Tai puikus pasirinkimas ieškantiems gaivinančio ir nepaprastai gardaus kapučino. Pilną espreso puodelį (apie 60ml), 60ml pieno, 2 arbatinius šaukštelius cukraus (10g), 15g sirupo ir 4-6 kubelius ledo supilame į plaktuvą ir plakame apie 30-90 sek., kol taps tiršta masė.

Marocchino

Tiems, kurie tikisi patirti kavos, pagardintos plaktu pienu bei sirupu, teikiamą malonumą. Į mažą Lavazza stiklinę įpilame 10 g. sirupo, pagaminame espreso ir iki taurės kraštų užpilame šiltu pieno kremu, tokiu pat, kaip gaminant klasikinį kapučino.

Ice Bianco Espresso

Jei jums patinka kontrastai, espreso su ledu ir dviguba porcija grietinėlės skirtas kaip tik jums. Pridedame pilną taurę ledo kubelių. Į vidutinio dydžio puodelį pagaminame juodą kavą , įdedame 2 arbatinius šaukštelius cukraus  ir 15-20 g sirupo. Viską užpilame ant ledo, o ant viršaus – sluoksnį šalto pieno kremo.

Caffe Shakerato

Trokštantiems gaivinančio, plaktos atšaldytos kavos, skonio. Į baro plaktuvą dedama daug ledo (apie 8 kubelius), espreso kavą, cukraus pagal skonį. Plakama intensyviai apie 10-15 s.kol susidarys apie 1 cm. storio plakinio puta. Supilama į sauso martinio taurę.

Espresso Crema Shakerato

Jei trūksta energijos, rinkitės plaktą šaltą kavą su grietinėlės konsistencijos suplaktu atšaldytu pienu. Pagaminame pilną espreso puodelį, supilame į pieno plakiklį, dedame 1 arbatinį šaukštelį cukraus , 3-4 kubelius ledo ir 15g sirupo. Viską išplakus supilame į sauso martinio taurę. Ant viršaus užpilame šalto pieno kremo.